.

.

Uxsiya Teether, Multifunkcionális Fogzás Stick Hal Farkát Forma, Környezetbarát, Kompakt Méret, Jó Puha az Íny Masszírozó(Piros)

Uxsiya Teether, Multifunkcionális Fogzás Stick Hal Farkát Forma, Környezetbarát, Kompakt Méret, Jó Puha az Íny Masszírozó(Piros)

A minősítés:

HUF 6597.00
Jelen van
A raktárban.

Enyhíti a fájdalmat, viszketés a baba íny alatt fogzás, gyakorlati.Masszázs íny, hogy több cég, hogy a fogak nőnek ki időben.A testmozgás baba szopás, harapás akció, gyakorlat, a képesség, a száj.Minőségű szilikon anyag gyártási biztosítja a maximális tartósság.Jelenleg 6 különböző szín áll rendelkezésre, akkor választhat, az ön igényeinek.Szolgáltatás : 1. Enyhíti a fájdalmat, viszketés a baba íny alatt fogzás, gyakorlati.2. Masszázs íny, hogy több cég, hogy a fogak nőnek ki időben.3. A testmozgás baba szopás, harapás akció, gyakorlat, a képesség, a száj.4. Minőségű szilikon anyag gyártási biztosítja a maximális tartósság.5. Jelenleg 6 különböző szín áll rendelkezésre, akkor választhat, az ön igényeinek.Tulajdonságok : Állapot : Brand New Item Típusa : Teether Optional Szín : Piros, Lila, Zöld, Kék, Fehér, Gray Material : Szilikon Megfelelő Életkor : Fent 3 Hónap Csomag Lista : 1 x Teether.

Termékparaméterek

Condition:
Brand New
Item Type:
 TeetherOptional Color
Package List:
1 x Teether :

A kategóriába tartozó áruk