.

.

Raguso Teether, Multifunkcionális Hal Farok Alakú Kompakt Méret Fogzás Stick Környezetbarát Jó Puha Baba az Íny Masszírozó(Piros)

Raguso Teether, Multifunkcionális Hal Farok Alakú Kompakt Méret Fogzás Stick Környezetbarát Jó Puha Baba az Íny Masszírozó(Piros)

A minősítés:

HUF 0.33
Jelen van
A raktárban.

Enyhíti a fájdalmat, viszketés a baba íny alatt fogzás, gyakorlati.Masszázs íny, hogy több cég, hogy a fogak nőnek ki időben.A testmozgás baba szopás, harapás akció, gyakorlat, a képesség, a száj.Minőségű szilikon anyag gyártási biztosítja a maximális tartósság.Jelenleg 6 különböző szín áll rendelkezésre, akkor választhat, az ön igényeinek.Szolgáltatás : 1. Enyhíti a fájdalmat, viszketés a baba íny alatt fogzás, gyakorlati.2. Masszázs íny, hogy több cég, hogy a fogak nőnek ki időben.3. A testmozgás baba szopás, harapás akció, gyakorlat, a képesség, a száj.4. Minőségű szilikon anyag gyártási biztosítja a maximális tartósság.5. Jelenleg 6 különböző szín áll rendelkezésre, akkor választhat, az ön igényeinek.Tulajdonságok : Állapot : Brand New Item Típusa : Teether Optional Szín : Piros, Lila, Zöld, Kék, Fehér, Gray Material : Szilikon Megfelelő Életkor : Fent 3 Hónap Csomag Lista : 1 x Teether.

Termékparaméterek

Condition:
Brand New
Item Type:
 TeetherOptional Color
Package List:
1 x Teether :

A kategóriába tartozó áruk