.

.

Pogongshi Karácsonyi Harisnya Zokni Lógó Medál Kandalló Karácsonyfa Dekoráció Ajándék Táska

Pogongshi Karácsonyi Harisnya Zokni Lógó Medál Kandalló Karácsonyfa Dekoráció Ajándék Táska

A minősítés:

HUF 3.33
Jelen van
A raktárban.

Szép fa, a Karácsonyi harisnya csomagolt cukorkát, meg egyéb kis ajándékokat.Alkalmas bevásárlóközpontok, áruházak, üzletek, házak, szállodák, dekoráció.Ez egy jó díszítmények, hogy díszítse a haza Karácsonykor.A karácsonyfa szebb.
. Egy egyedi, szép ajándék ideális a családtagok vagy barátok.Szép fa, a Karácsonyi harisnya csomagolt cukorkát, meg egyéb kis ajándékokat.Alkalmas bevásárlóközpontok, áruházak, üzletek, házak, szállodák, dekoráció.Ez egy jó díszítmények, hogy díszítse a haza Karácsonykor.A karácsonyfa szebb.
. Egy egyedi, szép ajándék ideális a családtagok vagy barátok. 100% vadonatúj, magas quality Features : Szép fa a Karácsonyi harisnya csomagolt cukorkát, meg egyéb kis ajándékokat.Alkalmas bevásárlóközpontok, áruházak, üzletek, házak, szállodák, dekoráció.Ez egy jó díszítmények, hogy díszítse a haza Karácsonykor.A karácsonyfa szebb.Egy egyedi, szép ajándék ideális a családtagok vagy barátok.Karácsonyi Harisnya csak, egyéb kiegészítők demo a képen nem szerepel.Műszaki adatok : Anyaga : 100% Akril Fiber Size : kb.46x16cm/18.11x6.30in Optional Színek : Egy, BQuantity : 1 Pc Note : Nem lakossági csomag.Kérem, engedje meg, 0-1cm hiba miatt kézi mérés.pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt ajánlatot.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Köszönöm!Csomag Tartalma : 1 x Karácsonyra.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk