.

.

RTLR Család Feje Kihúzható Haj Clipper Fésű Égő Elektromos Haj Clipper a Férfiak

RTLR Család Feje Kihúzható Haj Clipper Fésű Égő Elektromos Haj Clipper a Férfiak

A minősítés:

HUF 2187.00
Jelen van
A raktárban.

Szolgáltatás : 1.Elemes : Ez a haj trimmer powered by 2db AA elem (nem tartozék), nem kell töltés bármikor használható sokáig.A haj, a nyak is shaved3.A fogak a vágófej szorosan illeszkedik egymáshoz, hogy távolítsa el a hajat, nem kiugrását, vagy húz, mely egy hatékony hajvágás.Hordozható kivitel : Ezt a többcélú haj clipper egyesíti a funkciók egy hajú, szakállas trimmer egy eszköz. Bővíthető Fejét : Ez a férfi szőrös trimmer egy bővíthető fejét, hogy segíthet lefaragni a hátad. Nagy : Ez a férfi szőrös trimmer használ R típusú penge fejét, magas képélesség, magas a kis kár, hogy a bőr.Kicsi, könnyű, ahhoz, hogy megfeleljen az utazási igények,5.Kicsi, könnyű, ahhoz, hogy megfeleljen az utazási igényekhez. Nyomja meg a kapcsoló gombot a készülék bekapcsolásához.A fogak a vágófej szorosan illeszkedik egymáshoz, hogy távolítsa el a hajat, nem kiugrását, vagy húz, mely egy hatékony hajvágás.Hordozható kivitel : Ezt a többcélú haj clipper egyesíti a funkciók egy hajú, szakállas trimmer egy eszköz. Borotválkozás után, nyomjuk meg a csere gombot, hogy kapcsolja ki az eszközt, majd tegye a fedelet, hogy ne sérüljön a fólia.Kicsi, könnyű, ahhoz, hogy megfeleljen az utazási igényekhez.Elemes : Ez a haj trimmer powered by 2db AA elem (nem tartozék), nem kell töltés bármikor használható sokáig.Specifikáció : Elem Típus : testszőrzet Trimmer Material : ABSBattery Típusa : 2db AA Elem (Szállított akkumulátorok nélkül), Hogyan kell Használni : 1. R Alakú vágófej : Az egyedi tervezésű, lekerekített vágó fej átható teszi a bőrt, kellemes tapintású, kellemes szőrtelenítés.Nagy : Ez a férfi szőrös trimmer használ R típusú penge fejét, magas képélesség, magas a kis kár, hogy a bőr.Bővíthető Fejét : Ez a férfi szőrös trimmer egy bővíthető fejét, hogy segíthet lefaragni a hátad.R Alakú vágófej : Az egyedi tervezésű, lekerekített vágó fej átható teszi a bőrt, kellemes tapintású, kellemes szőrtelenítés.

Termékparaméterek

Item Type:
Body Hair Trimmer
Material:
ABS
Battery Type:
2pcs AA Batteries (Shipped without batteries)
How to Use:
1. Press the switch button to turn on the instrument.:
2. Move the instrument along the direction of hair growth on the skin and make a linear reciprocating motion. The hair on your neck can also be shaved:
3. Before use, wash with warm water to keep hair dry.:
4. For better use effect, if you need to the instrument during use, please use a brush, and the shaving head after shaving:
5. After shaving, press the switch button again to turn off the instrument, and then put the cover on to avoid damaging the foil.:
Package List:
1 x Body Hair Trimmer4 x Guide Comb :
1 x Brush :

A kategóriába tartozó áruk