.

.

Ez Nem Egy Otthon Nélkül Dalmát Retro Fa Nyilvános Dekoratív Lóg Alá a Haza Ajtó, Kerítés Vintage Fal Plakkok Dekoráció(5x10Inches)

Ez Nem Egy Otthon Nélkül Dalmát Retro Fa Nyilvános Dekoratív Lóg Alá a Haza Ajtó, Kerítés Vintage Fal Plakkok Dekoráció(5x10Inches)

A minősítés:

HUF 358.20
Jelen van
A raktárban.

?Méret : kb. 25 x 12,5 cm-es/ 5 x 10 inch(A vastagsága a testület körülbelül 0,5 cm -) .
?Fő anyaga : fa.A nyomtatás fogad el, vízálló, könnyű, gyors, nagy felbontású kivitelezés.
?Függeszthető kivitel, fa díszítő jelek : Minden fa alá jön egy kötél két, előre telepített lyukak, amely könnyen hung.A boltban sok különböző minták közül lehet választani.
?Összes mérkőzés lakberendezési : Egy tökéletes kiejtéssel darab, egy konyha, előszoba, nappali, étkező, vagy a fürdőszoba.Adjunk hozzá egy szép, festői érintse meg a haza.Lehet, hogy a haza szebb, s élénk.
?Nagyszerű ajándék ötlet : Ez egy nagy ajándék, a barátok, a család, a kollégák, szeretteit, gyerekeket.Minden lóg dekoratív fa alá hozza a meleg, meleg érzés, hogy a család,a barátok, a szomszédok. ?Műszaki adatok : Fő anyag : fa Méret : kb. 25 x 12,5 cm-es/ 5 x 10 inch(A vastagsága a testület körülbelül 0,5 cm-es) Kérem, engedje meg, kis mérete miatt hibák kézi mérés.Kérem, engedje meg, enyhe szín különbség oka, hogy különböző monitorok. ?Csomag tartalma : Minden fa alá jön egy nyakpántot. ?Prémium minőség : A kreatív minták, illetve szöveges nyomtatás a fa táblák használata egy nagy felbontású, vízálló sun-rezisztens mintát nyomtatási folyamat.Nem reped, nem peeling, nem fakul. ?Összes mérkőzés lakberendezési : Egy tökéletes kiejtéssel darab, egy konyha, előszoba, nappali, étkező, vagy a fürdőszoba.Adjunk hozzá egy szép, festői érintse meg a haza. ?Könnyen kezelhető : A termék két, előre fúrt lyukak, melyek közvetlenül lógott a zsinór bemutattuk. ?Nagyszerű ajándék ötlet : Ez egy nagy ajándék, a barátok, a család, a kollégák, szeretteit, gyerekeket.A boltban sok különböző minták közül lehet választani. ?Kérem, engedje meg, kis mérete miatt hibák kézi mérés.Kérem, engedje meg, enyhe szín különbség oka, hogy különböző monitorok.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk